Nyhetsarkiv

Vis filtrering

6 resultater

Type artikkel
Velg område
6 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Omfattende rapport om balansert indeksbruk

  NHO Transport og NHO Sjøfart har fått Oslo Economics til å utarbeide en omfattende rapport om balansert indeksbruk ved anbudskontrakter innen person- og sjøtransport. Rapporten konkluderer med at forutsigbar og nøyaktig prisregulering vil gi gevinster for både oppdragsgiver og operatør.

 2. Debatten fortsetter i Klassekampen

  Transport.no har tidligere omtalt fire ulike artikler i Klassekampen om bussnæringen og NHO Transports svar via et eget innlegg 15. juli. Ingunn Reistad Jacobsen i Fagforbundet svarte på dette innlegget 18. juli, og NHO Transport har tilbakevist en del av hennes påstander i et nytt innlegg 22. juli.

 3. Bussjåføryrket i media

  Klassekampen hadde 7. juli en lengre artikkel om utfordringene med å rekruttere tilstrekkelig med bussjåfører. Denne artikkelen ble fulgt opp dagen etter med en lengre omtale av anbudssystemet. Denne viste at Yrkestrafikkforbundet og Fagforbundet hadde ulike syn på driftsform.

 4. Fortsatt anbudsbasert kollektivdrift i Innlandet

  Fylkestinget i Innlandet vedtok i formiddag å avvise et forslag om overgang til fylkeskommunal bussdrift. Dermed opprettholdes dagens anbudssystem. Det var 26 stemmer for såkalt egenregi og 31 stemmer for å fortsette med anbud. Et enstemmig fylkesting vedtok samtidig 11 premisser for å opprettholde ordningen med anbud.

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: