NHO Transport

Innhold

Nyhetsarkiv

Vis filtrering

373 resultater

Type artikkel
Velg område
373 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Næringspolitikk coronavirus

  Bred enighet om dagens krisepakke

  I dag, tirsdag 31. mars, ble Stortinget enig om en ny krisepakke. Pakken inneholder blant annet flere milliarder til kommunene, ønske om at karbonfangst og -lagring fremskyndes, samt støtte til regjeringens kompensasjonsordning.

 2. Nyhet, Næringspolitikk, Tall og fakta, Kollektivtransport coronavirus

  Én milliard til kollektivtrafikken

  Stortinget ble i natt enige om deler av en krisepakke i forbindelse med Covid-19-pandemien. Denne inneholder én milliard til fylkeskommunene for å kompensere tapte billettinntekter innen den kollektivtrafikken i fylkeskommunal regi. Disse midlene er øremerket til kollektivtrafikken.

 3. Nyhet, Kollektivtransport coronavirus

  En kollektiv takk

  Dette er en takk til deg som forenkler våre liv. En kollektiv takk fra alle oss som hver eneste normale dag, er avhengige av deg. Fra alle oss som alltid har stått der og ventet på at nettopp du skal komme.

 4. Nyhet, Bestillingstransport, Lover og forskrifter, Næringspolitikk, Taxi, Turbuss drosjeregulering, coronavirus

  Åpner for utsettelse av drosjereformen

  Samferdselsdepartementet har sendt en henvendelse til alle landets fylkeskommuner, hvor de ber om synspunkter på hvorvidt drosjereformen bør utsettes som følge av Covid-19-utbruddet. De spør spesielt om innføring per 01.07.20 vil by på særskilte utfordringer for fylkeskommunene.

 5. Nyhet coronavirus

  Krisepakker: Tiltak for bedrifter

  Her finner du en oversikt over tiltak vi har registrert som skal dempe krisen for bedrifter.

 6. Nyhet coronavirus

  Koronaviruset: Bli oppdatert via nettmøte på mandager

  På mandager får du oppdateringer fra NHO og myndigheter. På fredager blir det nettmøter om kriseledelse. Se opptak og direktesendinger her.

 7. Nyhet, Næringspolitikk, Kollektivtransport Koronakrisepakke

  Problematiske tidsavvik

  Politikerne er flinke og raske med å lansere ulike krisetiltak i dagens situasjon. Problemet er at det ofte går en viss tid fra forslagene presenteres til de er besluttet og iverksatt.

 8. Nyhet, Lønn og tariff, Næringspolitikk, Kollektivtransport koronaviruset

  Lite forpliktende om kollektivtrafikken

  Regjeringen la klokken 12.00 i dag frem en ny krisepakke. Denne omtaler svikten i billettsalg og -inntekter innen fylkeskommunal kollektivtrafikk, men løftene om kompensasjon er lite forpliktende og konkrete.

 9. Nyhet coronavirus

  En bra håndsrekning

  Regjeringens krisepakke for små og mellomstore bedrifter gir tilgang til kontanter slik at faste og løpende kostnader kan dekkes når omsetningen blir helt eller delvis borte. Dermed kan bedriftene forhåpentligvis overleve dagens restriksjoner og gjenoppta sin virksomhet når forholdene normaliseres.

 10. Nyhet coronavirus

  Rabatt på forretningsjuridiske tjenester fra Eurojuris

  Flere har behov for juridiske råd under coronautbruddet, også det som ikke angår arbeidsrett. Som NHO-medlem får du tilbud om forretningsjuridiske tjenester til 15 % rabatt og en time gratis førstekonsultasjon gjennom Eurojuris.

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: