Alt klart for bransjetreff den 30. september

NHO Transport arrangerer bransjetreff 30. september på Radisson Blu Gardermoen.

Programmet er nå spikret for neste bransjetreff den 30. september på Radisson Blu Gardermoen. Agendaen vil dekke områder innen både turbuss, minibuss og drosje. Velkommen til en spennende fagdag med bransjekolleger.

Meld deg på bransjetreffet her.

Etter halvannet år med digitale møteflater kan endelig NHO Transport ønske medlemmer velkommen til neste fysiske turbuss bransjetreff. Seminaret vil finne sted torsdag 30. september fra kl 12.00 - 16.00. Seminaret vil avsluttes med en middag påspandert av NHO Transport for de som ønsker.

Årets bransjetreff vil dekke områder som berører både turbuss, minibuss og drosje. Både Arbeidstilsynet og Statens vegvesen sin krimseksjon vil fortelle om sitt arbeid gjennom pandemiåret, fokusområder fremover og nytt regelverk som trer i kraft. 

Videre vil Sykehusinnkjøp orientere og presentere sin nye mal for bestilling av pasienttransport, som har vært under utarbeidelse den siste tiden. 

Klima- og miljøkrav vil også bli satt på dagsorden, med innlegg fra både Oslo og Bergen på forventede nye miljøkrav som vil påvirke persontransportbransjen. Fra Opplæringskontoret for Service og Samferdsel vil det også bli satt fokus på rekruttering i bransjen, og hvilket arbeid opplæringskontoret gjør på dette.

Som alltid vil NHO Transport også orientere om det siste fra politikkens verden, og hva vi kan forvente oss i tiden etter stortingsvalget i september. 

Vell møtt til en spennende fagdag, og mulighet til å igjen treffe kolleger fra bransjen. 

Meld deg på bransjetreffet her.

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: