Nye styremedlemmer i NHO Transport

Publisert

Bildet viser logoen til NHO Transport

NHO Transport avholdt sin ordinære generalforsamling 14.06.23. Markedsdirektør i Nobina AS, Karine Nordseth, og administrerende direktør i Connect Bus City, Bent Kjersem-Drageset, ble valgt som nye styremedlemmer.

I tillegg ble administrerende direktør i Nor-Way Bussekspress AS, Merethe Olsen, valgt som første varamedlem. Første varamedlem har møte- og talerett på styremøtene i henhold til vedtektenes paragraf 7-2. Konsernsjef i Tide AS, Roger Harkestad, ble gjenvalgt som styreleder, og administrerende direktør i Unibuss AS, Øystein Svendsen, fortsetter som styrets nestleder.

Styret vil det neste året også bestå av administrerende direktør i L/L Setesdal Bilruter, Terje Greibesland, Konsernsjef i Vy Buss AS, Ole Engebret Haugen, samt daglig leder i Boreal Buss AS, Martin Reberg. De tre sistnevnte er valgt til 2024 og dermed ikke på valg på årets generalforsamling.

For øvrig ble både styrets beretning og regnskap for 2022 godkjent. Det ble også vedtatt å opprettholde samme kontingentgrunnlag, -struktur og -sats for 2024 som for inneværende år.

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: