Fakturering av kontingent

Nyhet

Publisert

Generalforsamlingen i NHO Transport vedtok 18.06.20 at kontingenten for 2020 skulle settes til null. Nå starter korrigeringen av tidligere innbetalinger. Dette medfører at bedrifter som allerede har betalt får tilbakeført innbetalt beløp.

Transport.no omtalte kontingentvedtaket 18.06.20*. Fritaket gjelder kun for bedrifter med gyldig medlemskap per 01.06.20.

- Mange av NHO Transports medlemsbedrifter har vært og er fortsatt i en vanskelig situasjon på grunn av alle restriksjonene i forbindelse med Covid-19-viruset. NHO Transport har en solid økonomi, og gratis medlemskap i 2020 vil være et lite bidrag for å sikre at bedriftene overlever og kan gjenoppta sin ordinære virksomhet etter hvert som forholdene normaliseres, sier administrerende direktør i NHO Transport, Jon H. Stordrange.

Han tilføyer at tur- og ekspressbusselskapene samt drosjenæringen har hatt de største problemene. Noen har gått helt i "dvale og dermed permittert ansatte og parkert bussene.

Vedtaket om null i kontingent for 2020 gjelder kun for kontingent NHO Transport, og det må dermed betales ordinær kontingent til NHO. I tillegg kommer eventuell avgift til Konfliktfondet.

- Noen medlemsbedrifter har allerede betalt kontingent for 2020, og disse vil få kreditert innbetalt kontingent til NHO. De som så langt ikke har fått faktura på årets kontingent, vil nå få regning på kontingenten til NHO og avgiften til Konfliktfondet, sier Stordrange.

Generalforsamlingen i NHO Transport vedtok også at kontingenten for 2021 skal tilsvare opprinnelig vedtatt kontingent for inneværende år. Den skal dermed utgjøre mellom 1,2 og 1,6 promille av bedriftenes lønnsgrunnlag fra 2020.

Eventuelle spørsmål om fakturering av kontingent for 2020 kan rettes til NHOs medlemssenter. E-postadressen er medlem@nho.no

Les mer om null-kontingent her.

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: