Firda Billag årets lærebedrift

Firda Billag ble tildelt pris som årets lærebedrift. Prisen ble delt ut på Transport & Logistikk messen på Lillestrøm 26.09.19. Fra Venstre: Trond Helge Henriksen, styreleder Sotin; Frode Romarheim, trafikksjef Firda Billag AS, Jofri Lunde, næringspolitisk sjef NHO Transport; Arne Hetle, teknisk leder, Firda Billag AS.

Firda Billag AS ble kåret til årets lærebedrift. Prisen deles ut av Sotin, samarbeidsforumet for opplæringsvirksomheter innen transport- og logistikkfag i Norge. NHO Transport gratulerer den verdige vinneren, som i dag har 12 lærlinger/lærekandidater i arbeid.

Firda Billag AS har utdannet rundt 80 yrkessjåfører og logistikkarbeidere i lærlingesystemet. De har hatt lærlinger i yrkessjåfør- og logistikkfaget siden 1998 og har vært medlemsbedrift i opplæringskontoret for transport og logistikk siden starten.

Sotin kårer hvert år årets lærebedrift for transport og logistikkfag. Asko nord var forrige vinner. Opplæringskontoret i Sogn og Fjordane nominerte Firda Billag til prisen for 2018.

I utvelgelsen har juryen lagt vekt på at Firda Billag i over 20 år har jobbet målrettet med rekruttering og opplæring av lærlinger. Bedriften kan vise god bredde i praksis og opplæring av lærlinger. De har hatt lærlinger i både Yrkessjåførfaget og Logistikkfaget, og dekker person- og godstransport gjennom virksomheten til Firda Billag og Transferd.

Juryen for årets lærebedrift var sammensatt fra NHO Transport, NLF, NHO Transport og Logistikk og Virke. Prisen ble delt ut på Logistikk og Transport 2019 på Lillestrøm.

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: