Følg drømmen ikke strømmen 2023

Bildet viser en parkeringsplass med busser og mennesker

Foto: Eskil Sæterlien

Onsdag 30. august gikk Følg drømmen ikke strømmen 2023 av stabelen. NHO Transport, SOTIN, NLF med flere kickstartet rekrutteringsturnéen utenfor Børsen i Oslo, som ble offisielt åpnet av samferdselsminister Jon-Ivar Nygård. Formålet er å vise frem de ulike mulighetene som yrkessjåførutdanningen gir, samtidig bevisstgjøre ungdommene om at yrkessjåførfaget er et trygt og godt yrkesvalg.

Nok en gang arrangeres turnéen Følg drømmen ikke strømmen. Turneen består av ca 40 arrangementer på ulike steder i Norge, der skoleelever ønskes velkommen til å lære mer om de mange mulighetene som finnes i transportbransjen.

Nytt av året er at to busser og to lastebiler er blitt profilert og vil følge hver sin rute på turnéen. Dette er NHO Transport svært glade for at er kommet på plass og gir turnéen og de besøkende en ekstra dimensjon. Det er Vy Buss og Tide Buss som kjører hver sin buss, på henholdsvis rute 1 og 2.

- Dette er en viktig arena for å vise unge fremtidige yrkessjåfører at sjåføryrket er et trygt og godt yrkesvalg. Som yrkessjåfør er du ikke bare kaptein på egen skute, du spiller faktisk en stor rolle i folks hverdag. Du hjelper mennesker på veien dit de skal, enten det er til jobb, skole, fritidsaktiviteter eller på ferie. Yrkessjåfører skal være stolte av den jobben de gjør hver eneste dag, sier næringspolitisk rådgiver i NHO Transport, Eskil Johnsrud Sæterlien.

Fototekst: Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård erklærer turnéen for offisielt åpnet. Foto: Eskil Johnsrud Sæterlien

Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård erklærer turnéen for offisielt åpnet.

Følg drømmen ikke strømmen 2023 avsluttes i år på messen Transport & Logistikk på Nova Spektrum 28.-30. september.

Se video fra Kick-off her

Les mer om turnéen og se ruteoversikt her

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: