Nyhetsarkiv

Vis filtrering

21 resultater

Type artikkel
Velg område
21 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Sjåfør- og trafikksikkerhet på agendaen nasjonalt og internasjonalt

  Forskning fra Transportøkonomisk institutt, perspektiver fra representanter for oppdragsgiver, operatør og sjåfør la grunnlaget for en politisk debatt på Arendalsuka. Forebygging av ulykker, reduserte konsekvenser av ulykker, og styrking av trafikksikkerheten for alle var sentrale tema. Sjåfør- og trafikksikkerhet settes også på agendaen under Busworld i oktober.

 2. Webinar om arbeidsulykker

  Når en arbeidsulykke skjer, er det for sent å forberede seg. Det haster og du må vite hva du skal gjøre, hva du bør ha på plass i egen virksomhet hvem i bedriften som har ansvar for hva. På webinaret 28.04 vil du lære mer om arbeidet rundt arbeidsulykker.

 3. Førstehjelp i transportbransjen

  God førstehjelp kan redde liv. På oppdrag for Helsedirektoratet har Standard Norge laget bransjevise førstehjelpsveiledninger. NHO Transport deltok i arbeidsgruppen for den nylig publiserte veilederen for førstehjelp i transportbransjen, sammen med andre bransjerepresentanter, myndigheter og opplæringsaktører. Veilederen er gratis.

 4. Tar felles initiativ for økt sikkerhet

  Den tragiske bussulykken i Fredrikstad 28. desember viste igjen at det er behov for å øke sikkerheten for sjåfører. Fellesforbundet, Yrkestrafikkforbundet, Jernbaneforbundet, Fagforbundet, Spekter og NHO Transport har på denne bakgrunn tatt to initiativ for å få en raskere innfasing av nytt sikkerhetsutstyr.

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: