Nyhetsarkiv

Vis filtrering

39 resultater

Type artikkel
Velg område
39 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Klart ja til bussoppgjøret

  Arbeidstakerorganisasjonene har i dag meddelt Riksmekleren at medlemmene har sagt ja til lønnsoppgjøret for bussjåfører. Forhandlingsresultatet fra 07.05.22 blir dermed stående. Totalt 8241 sjåfører deltok i uravstemningen og 71,6 prosent av sjåførene sa ja til resultatet.

 2. Enighet om Bussbransjeavtalen

  Meklingen i forbindelse med revisjon av Bussbransjeavtalen ble avsluttet 07.05.22 etter at meklingen hadde vart i nesten 10 timer på overtid. Resultatet er nå sendt til uravstemning blant arbeidstakerne. Fristen for uravstemningen er satt til 08.06.22. Nye betingelser trer ikke i kraft før de har fått nødvendig flertall i uravstemningen.

 3. Enighet i bussoppgjøret

  - Vi er glade for at det ble enighet slik at busselskapene fortsatt kan transportere passasjerene til jobb, skole og fritidsaktiviteter på en trygg og miljøvennlig måte, sier administrerende direktør i NHO Transport Jon H. Stordrange. Partene ble enige 07.05.22 etter mekling nesten 10 timer på overtid. - Arbeidsgiversiden har strukket seg langt, men resultatet er innenfor frontfagets økonomiske ramme. Det er gjort tilpasninger i tariffavtalen slik at næringen lettere kan tilfredsstille nye mobilitetsbehov med bestillingskjøring, sier han.

 4. TBU-tall som forventet

  Teknisk Beregningsutvalg eller TBU offentliggjorde i dag tallene for lønnsveksten i 2021. Disse tallene utgjør et viktig grunnlag for det kommende hovedoppgjøret. Ifølge TBU var lønnsveksten i NHO-området på tre prosent. Rammen for mellomoppgjøret i 2021 var 2,7 prosent.

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: