NHO Transport

Innhold

Nyhetsarkiv

Vis filtrering

17 resultater

Type artikkel
Velg område
17 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, HR og HMS, Kollektivtransport coronavirus, munnbind

  Anbefaler munnbind i Oslo og deler av Østfold

  Helsedirektoratet anbefaler bruk av munnbind ved kollektivreiser i Oslo, ruter inn og ut av hovedstaden og i indre Østfold når det ikke er mulig å holde 1 meters avstand til andre. Anbefalingen gjelder i første omgang fra og med mandag 17.08.20 og to uker fremover.

 2. Nyhet, HR og HMS coronavirus

  Veileder ved gjenåpning av kontor

  Helsemyndighetene anbefaler fortsatt at de som kan det jobber fra hjemmekontor. For de som må tilbake til kontoret eller arbeidsplassen, har vi her laget en oversikt over vurderinger og smitteverntiltak bedriften må gjøre i forkant og kontinuerlig så lenge koronapandemien varer.

 3. Nyhet, Arbeidsliv, HR og HMS, Kompetanse HMS

  Bli med på NHOs HMS dag 13. februar

  Hvordan møter vi det nye arbeidslivet? Hvilke trender i samfunnet kan påvirke arbeidsmiljøet vårt fremover, og hvorfor er det viktig at HMS-arbeidet er forankret i ledelsen?

 4. Nyhet, Arbeidsliv, HR og HMS, Rekruttering rekruttering, arbeidsinkludering

  Transportnæringen tar ansvar i arbeidsinkluderingen

  Tall fra Næringslivets økonomibarometer for andre kvartal 2019, viser at medlemsbedriftene i NHO Transport gjør det godt når det gjelder å rekruttere personer som trenger ekstra oppfølging eller tiltak for å komme i jobb.

 5. Nyhet, HR og HMS, Rekruttering rekruttering, lastvegas

  Lærlingene i fokus – nye tilskudd i bransjen

  Opplæringskontoret for service og samferdsel arrangerte temadagen "buss i fokus" for yrkessjåførlærlinger i persontransport 26. juni. Uka før møttes rundt 150 elever fra Vg2 Transport og logistikk i Oslo og Akershus for å få mer kunnskap om karrieremuligheter innen yrkessjåførfaget.

 6. Nyhet, Arbeidsliv, HR og HMS, Kollektivtransport

  Lov om alkolås gjør forebygging enda viktigere

  Fra 1. januar er alkolås påbudt i alle busser som driver persontransport mot vederlag. – Dette påbudet gjør det enda viktigere at virksomheter som driver persontransport jobber forebyggende overfor sine ansatte, sier direktøren i Akan kompetansesenter, Elisabeth Ege.

 7. Nyhet, Godstransport, HR og HMS, Rutebuss, Taxi, Turbuss miljøfyrtårn

  Miljøfyrtårn på 1 - 2 - 3

  Miljøfyrtårn sertifiseringen har de siste årene blitt mer og mer vanlig blant transportselskaper, blant annet i omdømmebygging og i anbud. Nå kan du sertifisere bedriften din på 1 - 2 - 3.

 8. Nyhet, HR og HMS, Kompetanse miljøfyrtårn

  NHO Transport: Nå Miljøfyrtårn

  NHO Transport har de siste månedene gjennomgått sertifiseringsprosessen for å bli Miljøfyrtårn. Sertifiseringen gir høyt fokus på kontinuerlig forbedring innen HMS, miljø og klima.

 9. Nyhet, HR og HMS arbeidstilsynet

  Gi tilbakemelding til Arbeidstilsynet

  Har du hatt tilsyn fra Arbeidstilsynet? Nå kan du melde tilbake ris og ros etter tilsyn.

 10. Nyhet, Arbeidsliv, Godstransport, HR og HMS, Lover og forskrifter, Næringspolitikk, Rutebuss, Taxi, Turbuss, Ekspressbuss alkolås

  Krav om alkolås i buss vedtatt

  Stortinget vedtok 22. mars krav om alkolås for de som utfører persontransport mot vederlag, i første omgang busser og minibusser

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: