Meld deg på turbusstreff i april

Nyhet, Taxi, Turbuss

Publisert

Neste fysiske bransjetreff vil foregår 29.-30. april på Radisson Blu Gardermoen. Treff bransjekollegaer, bli oppdatert på det siste innen lovverk og møt stortingspolitikere som jobber med transportbransjen. Påmelding er nå åpen.

Meld deg på neste bransjetreff 29.-30. april (lunch til lunch) på Radisson Blu Gardermoen.

Påmelding kan gjøres her. Bruk helst Google Chrome nettleser for å åpne påmeldingslinken.

Utsatt grunnet pandemien

Bransjetreffet som først skulle gjennomføres fysisk i januar 2021, ble erstattet med et digitalt treff grunnet koronapandemien, der blant annet Samferdselsdepartementet og aktører innen buss for tog hold innlegg. Det fysiske bransjetreffet ble derfor utsatt og er nå altså planlagt gjennomført fra lunch til lunch (kl 12 - 29. april til kl 12 - 30. april). Bransjetreffet vil foregå på Radisson Blu Airport Hotel Gardermoen. På kvelden 19. januar blir det påspandert middag og mulighet for mingling.

Program

Som tidligere vil det også denne gangen bli lagt opp til en variert agenda. Det er allerede bekreftet deltakelse fra stortingspolitikere og fagetater som jobber mot transportbransjen. 

Agenda vil bli tilsendt påmeldte deltakere straks denne er klar.

Begrenset antall plasser

Grunnet Covid-19 pandemien vil det i år bli trangere om plassen for å delta fysisk. I alt er det forespeilet at møtelokalet maks kan romme 35 personer for å ivareta avstand og smittevernspraksis per dags dato. 

Smittevern

For aktuelle bransjetreff planlegger vi allerede nå for streng smittevernpraksis med avstand og god hygiene under hele seminaret. Vi følger løpende råd fra helsemyndigheter og lokale bestemmelser i vurderingen på om bransjetreffet vil kunne gjennomføres. Fysisk gjennomføring står per i dag fast.

Ved spørsmål eller andre henvendelser er det bare å ta kontakt. 

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: