Bli med på turbusseminar 30. september på Gardermoen

Nyhet, Taxi, Turbuss, Klima og miljø

Publisert

Færre reiserestriksjoner gir økt aktivitet i turbussbransjen. Nå møtes bransjen den 30. september til høstens bransjetreff. Foto: Geiranger Turbuss.

NHO Transport kan omsider igjen arrangere fysiske møteplasser. Vi inviterer til neste bransjetreff den 30. september på Radisson Blu Gardermoen. Velkommen til en spennende dag og mulighet til å treffe bransjekolleger.

Høstens turbusseminar for medlemmer vil altså finne sted den 30. september på Radisson Blu Gardermoen. Programmet begynner kl 12.00 med lunsj, før fagseminar vil bli fra kl 13.00 - 16.00. Dagen avsluttes med en påfølgende middag for de som ønsker, påspandert av NHO Transport.

Fagseminaret vil foruten å diskutere året som har vært, også legge opp til det siste innen næringspolitikk på både buss- og drosjesiden fra NHO Transport. Klima- og miljøkrav i byene, innlegg fra fagetater og myndigheter vil også være på agendaen. Seminaret kommer i etterkant av høstens stortingsvalg, og NHO Transport håper å kunne ønske velkommen nye stortingspolitikere til å si noe om deres prioriteringer fremover.

Påmeldingslink til seminaret finner du her.

Vi håper flest mulig kan ta turen fysisk, men åpner også for digital deltakelse for de som ønsker.

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: