NHO Transport

Innhold

Bli med på turbusseminar

Nyhet, Turbuss

Publisert

Det første bransjetreffet i 2021 står på trappene

NHO Transport inviterer medlemmene på årets første bransjetreff. Det vil bli en variert agenda med mulighet for å få med seg siste nytt i bussbransjen og treffe kolleger.

Det var i høst at NHO Transport så seg nødt til å utsette det tradisjonelle turbusseminaret til 2021, som følge av Covid-19 pandemien. Til tross for en fortsatt kritisk smittesituasjon i store deler av landet, planlegges det for neste fysiske bransjetreff den 19-20 januar på Radisson Blu Airport Hotel Gardermoen. Det vil også være mulig å melde seg på digitalt.

Bransjetreffet vil foregå fra lunch til lunch (kl 12 - 19. januar til kl 12 - 20. januar). På kvelden 19. januar blir det påspandert middag og mulighet for mingling.

Meld deg på bransjetreffet her.

Som tidligere vil det også denne gangen bli lagt opp til en variert agenda. Med mindre øvrige stortingsforpliktelser dukker opp, har så langt både Arne Nævra (transportpolitisk talsperson i SV) og Bård Hoksrud (transportpolitisk talsperson i FrP) bekreftet sin ankomst.

I tillegg vil det i år bli satt fokus på buss for tog kjøring med innlegg fra både Vy og Nobina. Samtidig vil Statens vegvesens nye utekontrollsjef Kjetil Wigdel, og Per Herman Pedersen i Statens vegvesens krimseksjon holde innlegg om sitt seneste arbeid og fokusområder fremover. Miljøkrav i byene vild et også bli satt fokus, så langt med bekreftet ankomst fra Oslo kommune som skal fortelle mer om hva vi har i vente i årene fremover.

Som alltid vil det også bli gjennomgått den siste tidens næringspolitiske arbeid fra NHO Transport, for anledningen med spesielt fokus på tiltak i forbindelse med Covid-19 pandemien.

Agendaen vil bli oppdatert forløpende og sendt til påmeldte deltakere. 

Smittevern

NHO Transport avlyste som nevnt høstens turbusseminar grunnet Covid-19 pandemien. Dersom helsemyndighetene anbefaler oss å gjøre dette når vi nærmer oss 19-20 januar 2021, vil vi naturligvis måtte gjøre dette. For aktuelle seminar planlegger vi allerede nå for streng smittevernpraksis med avstand og god hygiene under hele bransjetreffet.

Meld deg på bransjetreffet her.

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: