Foto:

Bli med på NHOs HMS dag 13. februar

Nyhet, Arbeidsliv, HR og HMS, Kompetanse

Publisert

Foto:

Hvordan møter vi det nye arbeidslivet? Hvilke trender i samfunnet kan påvirke arbeidsmiljøet vårt fremover, og hvorfor er det viktig at HMS-arbeidet er forankret i ledelsen?

Meld deg på her.

Årets HMS-dag tar opp alt fra forankring i ledelsen hos små, mellomstore og store bedrifter, og hvilke nye verktøy vi har for å gjøre et best mulig HMS-arbeid i hverdagen. Seminaret foregår på Næringslivets hus i Oslo.

NHOs HMS-dag er møteplassen for deg som er opptatt av arbeidsmiljø, på tvers av bransjer. Vi synligjør hvordan systematisk arbeid med HMS kan bidra til alt fra kostnadsbesparelser, lavere sykefravær og lønnsomhet i bedriften.
På årets HMS-dag får du tips til hvordan du kan jobbe mer effektivt med arbeidsmiljø, og du får muligheten til å utvide ditt faglige nettverk.
 
På agendaen står :
• Forankring i ledelsen: Hør både store bedrifter som Equinor og Glencore, til mindre virksomheter som Namdalsavisa fortelle om viktigheten av at HMS-arbeidet er forankret i ledelsen
• Statens arbeidsmiljøinstitutt forteller om sitt nye verktøy "En bra dag på jobben"
• NAVs nye arbeidsgiverportal: Kan den forenkle dialogen med bedriftene?
• Trender i det nye arbeidslivet: Både arbeidstakersiden og næringslivet orienterer om nye trender i arbeidslivet som kan påvirke arbeidsmiljøet
• Du får høre fra bedrifter som er langt inne i digitaliseringen og hva LO ser som kan utfordre arbeidsmiljøet

 

Agenda kan du laste ned her.

Påmelding kan du gjøre her

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: