NHO Transport

Innhold

Bli med på Kollektivkonferansen 2020

Nyhet, Kollektivtransport

Publisert

Konferansen for alle som er interessert i kollektivtrafikk, mobilitet og bærekraftig bevegelsesfrihet!

Tradisjon tro nærmer det seg årets kollektivkonferanse, som i år vil foregå 19. november og bli en heldigital event. NHO Transport har i år bidratt i planleggingskomiteen til konferansen, sammen med arrangør Kollektivtrafikkforeningen og et kneppe andre organisasjoner.

Årets temaer

Kollektivkonferansen 2020 handler om mennesker – fordi mobilitet handler om mennesker. Det handler om hvordan du som menneske kan bevege deg fritt og bærekraftig, og hvordan samfunnet kan legge til rette for det. Hva kan vi gjøre for at tilbudet blir bedre tilpasset den enkeltes behov? Og ikke minst – kan vi bruke koronapandemien til å skape nye og mer bærekraftige reisevaner? 

Så langt er flere internasjonale foredragsholdere bekreftet til konferanseprogrammet, som vil bli oppdatert fortløpende i ukene og månedene fremover. 

I tillegg vil den gjeve kollektivprisen bli delt ut under årets konferanse, som du kan lese mer om her.

Program og påmelding

Se foreløpig program her.

Påmelding til konferansen her.

Praktisk informasjon

I og med at konferansen i år blir digital, vil den ha en noe kortere varighet enn tidligere år, nærmere bestemt fra kl 10:00 til kl 14:30. Pris blir NOK 625 eks.MVA, og det vil finnes rabatterte priser for studenter, ungdomspolitikere og interesseorganisasjoner.

NHO Transport håper flere medlemmer deltar på årets konferanse, for faglige oppdatteringer og inspirasjon.

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: