Turbussbransjen møtes i Lillestrøm 26 september

Publisert

JVB er en av flere aktører som har stor aktivitet innen turbuss. Foto: Alf-Egil Arnegård.

Turbussbransjen samles den 26 september 2019 til faglig og sosial samling på Scandic Lillestrøm rett utenfor Oslo. Årets telleaksjon av utenlandske busser, buss for tog, EUs mobilitetspakker og sommerens kontrollarbeid er noen av temaene.

NHO Transport avholder årets andre turbusseminar for medlemmene den 26. september 2019 i Lillestrøm. Årets andre bransjetreff vil ta for seg en rekke aktuelle temaer i bransjen, samt gi en god mulighet til å treffe bransjekolleger.

Les agenda her (kan komme endringer).

Klikk her for påmelding.

Årets temaer

Det vil bli satt av god tid til å diskutere sommerens aktivitet blant bransjens aktører, samt resultater fra årets telleaksjon av utenlandske turbusser som er inne i andre året. Bare siden mai 2019 har det hittil kommet inn nærmere 2500 registreringer av utenlandske turbusser, med en stor overvekt av litausike (815 registreringer) og polske (410 registreringer) kjøretøy. NHO Transport håper hele bransjen bidrar med å registrere alle utenlandske turbusser i sommer for best mulig faktagrunnlag. Klikk her for linken til registrering (som også kan brukes fra mobiltelefon). 

Foruten aktuell bransjepolitikk vil det bli satt av tid til å diskutere sommerens buss for tog kjøring, hvor Vy vil dele sine erfaringer og fremtidige behov. I tillegg vil statssekretær i Samferdselsdepartementet, Tommy Skjervold informere om arbeidet som pågår i EU, hvor turbussbransjen blant annet påvirkes av regelverk rundt kabotasje, utstasjonering og kjøre- hviletid. Til slutt vil Statens vegvesen sin egne krimseksjon fortelle om sitt arbeid innen transport, i tillegg til behovet for samarbeid med bransjen.

Transport og Logistikk 2019

Turbusseminaret vil skje parallelt med en større transportmesse som foregår på Norges varemesse i Lillestrøm, nemlig Transport og Logistikk 2019.

Deltakere som ønsker har mulighet til å besøke messen både før og etter turbusseminaret. Eventuell hotellovernatting ordnes av hver enkelt deltaker. 

Vell møtt til årets andre bransjetreff for turbussnæringen!

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post: