NHO Transport

Innhold

Turbuss i Danmark? Skjekk hvor du kan stå parkert i de store byene

Nyhet, Turbuss

Publisert

Mange turbussaktører er fra tid til annen innom Danmark. Her får du en fullstendig oversikt over parkeringsområder i de største danske byene.

Det er NHO Transports søsterorganisasjon, Dansk PersonTransport som har laget en egen oversikt over parkeringsområder for buss i København, Ålborg, Odense og Århus. Ved å følge linkene under går man rett til den ulike by sine nettsider. Informasjonen vil derfor alltid være oppdatert.

Købenahvn
I København er det ca. 70 parkeringsplasser til turbusser. Det er ofte restriksjoner for hvor lenge man kan parkere. Mange av plassene til busser og turbusser er kun til av- og påstigning.

Se parkeringsplassene i København her

Aarhus
I Aarhus kommune må kjøretøy med tillatt totalvekt over 3.500 kilo ikke parkere innenfor tett bebygget område, i byområder som er avgrenset med en E 55 tavle.

Se parkeringsplasser i Aarhus her

Aalborg
Aalborg sentrum er en "Miljøzone", hvor det gjelder særskilte regler. Samtidig er det særlige retningslinjer for kjøring med all motorisert trafikk i gågater.

Link kommer snart!

Odense

I Odense er det regler for hvor køretøy over 3.500 kg. samt påhengskjøretøy over 750 kg. kan parkere i tidsrommet mellom kl. 19.00 og kl. 07.00, hvis annet ikke er bestemt.

Se parkeringsplasser for tunge kjøretøy i Odense her

Se parkeringsplasser spesifikt for turbusser i Odense her

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: