Besøk NHO Transport på Transport & Logistikk 2019

Det ligger an til en svært høy deltakelse på årets Transport & Logistikk 2019. Foto: Norsk Industri.

Den 26.til 28. september samles hele transport og logistikknæringen i Norge på Norges Varemesse på Lillestrøm til tre dager med fag, kunnskap og nyheter. Noen av landets mest innovative hoder møtes på den største og viktigste møteplassen.

-  Vi er svært glade for at NHO Transport er med oss som en viktig utstiller sier prosjektleder Jo Eirik Frøise for Transport & Logistikk 2019

NHO Transport vil ha stand i messehall B med standnummer B05-32. Foruten en arena for å formidle foreningens arbeid, vil hovedfokuset være på å snakke med og formidle mulighetene til de som ønsker å bli yrkessjåfører, både for buss og lastebil.

Videre vil det også bli en kåring av årets lærebedrift. Sotin, samarbeidsforumet for opplæringsvirksomheter innen transport- og logistikkfag i Norge, kårer årlig årets lærebedrift. Kåringen vil skje på torsdag 26. september ca. kl. 10.45 på Sotin sin stand.

En arena for dialog

Også samferdselsminister Jon Georg Dale vil være tilstede på messen:

— Transport og logistikk 2019 i september er en viktig arena for hele næringen. I det siste har det vært sterkt fokus på temaer som digitalisering, trafikksikkerhet for tungtransporten og en velfungerende infrastruktur for næringstransporten. For oss er dette viktige områder å motta innspill på og drøfte sammen med bransjen, sier samferdselsminister Jon Georg Dale.

Over 100 foredragsholdere

Over 100 foredragsholdere fordelt på 29 ulike tema er i disse dager i ferd med å komme på plass.

— Innovasjon i transportnæringen, digitalisering, terrortrusler, kabotasje og samferdselspolitikk står i høysete. I år vil det bli rift om de 1000 plassene på konferansen, mener Frøise.

Vil skape magi for bransjen

— Når store aktører går sammen skapes magi. Dette blir en viktig møteplass for hele transport- og logistikknæringen. Vi gjør alt for at dette skal bli tidenes beste og største møteplass for en samlet bransje sier, Trond Andersen, prosjektleder og kundedirektør hos Norges Varemesse

Alt om konferanse og programmet finner du på konferansens nettside: TransportogLogistikk2019.no

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: