NHO Transport

Innhold

Agenda for turbusseminaret snart spikret. Meld deg på.

Boreal er en av aktørene som har mye turbussaktivitet gjennom året, her fra Finnmark.

Den 23-24 januar 2020 går årets første bransjetreff for turbussnæringen av stabelen i Trondheim. På agendaen står informasjon om kontrollarbeidet til Arbeidstilsynet og Statens vegvesen, innlegg fra stortingspolitikere, innføring av autopass ferge ordningen, og innlegg fra turbussbransjen i Sverige og Danmark,

Neste bransjetreff for turbuss blir altså den 23-24 januar 2020, på Scandic Hotel Nidelven i Trondheim.

Påmeldingslenke her.

For medlemsbedriftene spanderer NHO Transport middag og drikke på kvelden 23 januar.

Samlingen vil gå fra "lunch til lunch", og det vil bli innlegg fra både myndigheter, aktuell næringspolitikk fra NHO Transport, samt en god anlending til å treffe bransjekolleger. Blant innlederne er det nå bekreftet at både Arbeidstilsynet og Statens vegvesen vil stille, for å innlede om sitt pågående kontrollarbeid rettet mot bransjen.

I tillegg får vi presentasjoner fra stortingspolitikerne Øystein Langholm Hansen (AP) og Jon Gunne (V), som begge sitter i Stortingets Transport- og kommunikasjonskomite og har engasjert seg i næringstransportens rammevilkår.

NHO Transport sine søsterogranisasjoner i Sverige og Danmark vil også komme for å fortelle om sine bransjesaker og utfordringer i respektive land. 

På ettermiddagen den 23 janaur vil det bli mulighet til å besøke "Rockheim", det nasjonale museet for populærmusikk, før det blir middag og drikke videre utover kvelden.

NHO Transport kommer tilbake med ferdigstilt agenda straks dette foreligger.

Vel møtt!

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: