Schaus Buss feirer 75 års jubileum

Fredag 27 april 2018 feiret en av Norges mest tradisjonsrike busselskaper 75 års jubileum i Vestby. Familiebedriften Schaus Buss AS ble etablert i 1943, og har med årene vokst jevnt og trutt.

Både ansatte, tidligere ansatte, leverandører, samarbeidspartnere og kunder var fredag 27 april 2018 samlet i Vestby for å feire 75 års jubileumet til Schaus Buss AS. Selskapet har med tiden forandret seg og vokst i jevnt tempo fra begynnelsen i 1943, da Jørgen Schau startet opp med en drosje. Familiebedriften har i dag største delen av sin aktivitet knyttet opp mot turkjøring, men har også blant annet rutekjøring i nærmiljøet og oppdrag i bedriftsmarkedet.  

Foruten daglig leder og tidligere daglig leder, var også ordføreren i Vestby kommune tilstede for å holde tale på arrangementet. Det ble videre presentert tre nye busser som skal settes inn i trafikk umiddelbart, i tillegg til ytterligere én buss med leveranse de nærmeste dagene. Etter det offisielle programmet ble kvelden avsluttet med dans, god drikke og hyggelig samvær.     

NHO Transport gratulerer Schaus Buss med dagen og ønsker fortsatt lykke til med de neste 75 årene.  

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: