Foto:

Bli med turbussbransjen til Tromsø - årets første seminar

Nyhet, Taxi, Turbuss

Publisert

Foto: Arctic Buss Lofoten. Foto:

Årets første turbusseminar finner sted i Tromsø den 24-25 januar 2019. Agenda for årets første møte er nå klar.

Seminaret blir altså i Tromsø den 24-25 januar 2019, på Scandic Ishavshotel Tromsø. Møtet på nyåret arrangeres i tradisjon tro over 2 dager med middag og mingling den første kvelden. For anledningen vil det også bli arrangert nordlystur. 

Påmelding kan gjøres ved å bruke denne lenken.

Agenda

Det legges opp til en variert agenda med innledere fra både Visit Tromsø, Arbeidstilsynet, i tillegg til en orientering om ordningen vedrørende løyvefritak for småskala turistvirksomhet. Det vil også bli satt av tid til å dele erfaringer fra årets sesong, bransjepolitiske saker, samt næringspolitisk arbeid fra NHO Transport. Herunder vil det også bli satt av tid til å diskutere resultater og videre arbeid fra årets kartlegging av turbussektoren. Arbeidet har resultert i en rapport som vil bli distribuert i forkant av møtet. 

Se agenda her. 

Opphold, middag og nordlystur

For medlemmene dekker NHO Transport middag og drikke den første kvelden, som vil bli avholdt på Vertshuset Skarven, med påfølgende nordlystur for de som ønsker. 

For overnatting, samt dagpakker (mat/lunsj og møtelokaler på Scandic Ishavshotel Tromsø de to dagene) blir totalkostnaden per deltaker 2440 NOK. Flybilletter må bestilles separat. I påmeldingslenken kan man selv velge dersom man ønsker et annet hotell.  

Vi håper flest mulig får anledning til å delta med flere viktige tema på agendaen, og en god mulighet til å treffe bransjekolleger. Del gjerne med de som kan være interessert i å bli med.  

Ring eller send mail dersom det skulle være spørsmål. 

Motta nyhetsbrev?

Motta nyhetsbrev?

Avmeldingen er mottatt!

Din e-post:

 

Meld deg på 1 nyhetsbrev: